Veelgestelde vragen

Zelf een vraag?

Kayersdijk 141, 7332 AP te Apeldoorn.

Wij zijn te bereiken op: 055 5342166.

De onderhoud van laminaat en PVC is nihil, maar de onderhoud van een geoliede houten vloer werkt anders. Bij gemiddelde belasting van de vloer dient u tweemaal per jaar de vloer met onderhoudsolie te behandelen. Deze is verkrijgbaar in onze webshop en in de showroom.

Wij adviseren u de vloer minimaal 24 uur niet te betreden. Bij oplevering dient u er voor te zorgen dat er 2 weken geen water op de vloer komt.

Indien er sprake is van een buitentemperatuur die lager is dan 15 graden dient u deze vertrekken minimaal 1 week voor het leggen van de vloer te verwarmen tot minimaal 15 graden.

In principe gaat elke vloer levenslang mee. Maar dit is wel afhankelijk van hoe intensief de vloer gebruikt wordt en vooral hoe goed deze onderhouden wordt. De laatste is het belangrijkst, een goed onderhouden vloer kun je daadwerkelijk levenslang plezier van hebben!

Nee, wij leggen de vloer voor u. De producten zijn ontwikkeld op een dergelijke manier dat het mogelijk is voor u om de vloer zelf te leggen, mocht dat een wens zijn. Alleen bij specifieke patroonvloeren is dit niet mogelijk, omdat dit een ambacht en hoogstwaarschijnlijk té moeilijk is.

De prijs wordt bepaald naar de wensen van de klant, afhankelijk van de soort vloer, aantal vierkante meters, legwijze en wat andere kleine specificaties. Het door ons laten leggen is bij de prijs inbegrepen.

Dit is afhankelijk van wat u wilt. Wij nemen graag zorgen weg, dus wij doen het graag voor u. Wij verwijderen, nemen het mee en storten het. Zo ontstaat er vanuit niets een prachtige vloer!

Wij van de Houtkubus willen onze klanten graag zo goed mogelijk helpen. Daarom hebben wij een verzameling van veelvoorkomende vragen gemaakt om u de optimale ervaring te geven bij de Houtkubus! Heeft u een andere vraag of vindt u dat er nog een bij moet? Laat het ons weten!


BEZOEK ONZE WEBSHOP

Alle producten voor vloeronderhoud!

Klik hier!
Aangesloten bij:
Slide 1

Meer info?Klik hier.

KOM BIJ ONS LANGS

Kayersdijk 141
7332 AP Apeldoorn