Het vloeraanbod van Houtkubus

Al meer dan 50 jaar de mooiste vloeren


"Traditioneel" parket blijft onverminderd populair. Dik, dun, massief opgebouwd uit meerdere lagen en dan nog de vele legmogelijkheden. Een hoogwaardige techniek die vakmanschap en zeker ook veel ervaring vereist. Het resultaat is een tijdloos mooie vloer waarvan de natuurlijke kleuren en het lijnenspel blijft boeien. Parket is bij ons verkrijgbaar in verschillende breedtes en prijsklasses.

Bekijk onze houten vloeren

Houtkubus beschikt over vele merken laminaat, zoals Quick-Step, Balterio, Pergo, Meister, Berry Floor en Tarkett. Hierdoor kunnen we voor elke woonstijl de juiste soort plank of tegel garanderen. Ook is laminaat goed beschermd tegen oppervlakkige vocht.

Bekijk onze Laminaat vloeren

PVC biedt u het uiterlijk van een houten vloer of stenen vloer creëren, vanwege de levensechte motieven in de PVC-stroken en -tegels, maar zonder de nadelen. PVC werkt ook prima met vloerverwarming en -koeling. Een aantal voordelen: slijtvast, natuurgetrouwe uitstraling, eenvoudig te reinigen, waterbestendig en een aangenaam loopgeluid.

Bekijk onze PVC vloeren

Zoek Laminaat- en PVC-producten op naam

Op zoek naar een specifiek laminaat- of PVC-product? Benieuwd of Houtkubus dit product levert of wilt u het product zien? Begin hieronder met het typen van de naam van het product, en selecteer om het product beter te bekijken.

Eigen vloerleggers

Houtkubus werkt alleen met eigen vloerleggers. Zo weten wij zeker dat uw vloer de grootst mogelijke zorg krijgt. Wij combineren de meer dan 50 jaar vakmanschap waarover we beschikken met de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied. Zo werken we sinds enige tijd met een nieuwe vloerolie, een systeem met een hoge slijt- en vochtbestendigheid en makkelijk in onderhoud is. Houtkubus beschikt over een groot assortiment aan vloeren in alle prijsklassen, vanaf € 9,95 per m² t/m € 199,95 per m², in een grote range aan kleuren. Het leggen van vloeren, vooral houten vloeren, vereist een hoogwaardige techniek en vakmanschap. Uiteraard kunt u rekenen op onze legservice, maar legt u de vloer liever zelf, dan kunnen wij u ook helpen met duidelijke leginstructies en onderhoudsadvies.

BEZOEK ONZE WEBSHOP

Alle producten voor vloeronderhoud!

Klik hier!
Aangesloten bij:
Slide 1

Meer info?Klik hier.

KOM BIJ ONS LANGS

Kayersdijk 141
7332 AP Apeldoorn