Vloerbescherming

Al ruim 50 jaar kennis van vloerbescherming


"Eindelijk een olie die exact beantwoordt aan hetgeen de klant zoekt", zo reageert Rienk den Hollander op de nieuwste generatie houten vloerbescherming, die vanaf nu verkrijgbaar is bij Houtkubus in Apeldoorn. "Ultramat, vochtbestendig en gemakkelijk in de onderhoud. Verkrijgbaar in 40 hedendaagse tinten.

Monocoat Oil Plus

Rubio Monocoat Oil Plus: een 100 % natuurlijke olie, gebaseerd op een revolutionaire technologie!

De technologie

Kleuren en beschermen via moleculaire binding. Rubio Monocoat Oil Plus verankert zich in de bovenste microns van het hout door een moleculaire binding aan te gaan met de vezels.
Eenvoudig te renoveren Deze technologie laat toe om beschadigingen of krassen lokaal te herstellen zonder overlappingen te veroorzaken: enkel de vrijgekomen houtvezels zullen olie opnemen. De olie dat naast de kras terechtkomt zet zich niet vast.
Unieke kleuren De unieke Rubio Monocoat Oil Plus pigmenttechnologie laat toe een intense en diepe kleuring te verkrijgen in één enkele laag, zonder het natuurlijk uitzicht van het hout te beïnvloeden.

Houten vloer onderhouden

Houten vloeren hebben niet veel onderhoud nodig. Houten vloeren die van goede kwaliteit zijn en die goed behandeld en onderhouden zijn, kunnen probleemloos en leven lang meegaan. Veel mensen denken dat onderhoud veel tijd kost. Maar de meeste houten vloeren vragen zelfs nauwelijks onderhoud.

Houten vloeren lakken of oliën

U kunt uw Houten vloer laten lakken of oliën ( meer dan 40 kleur mogelijkheden ). Een gelakte parketvloer is slijtvast en bestand tegen intensief gebruik. Als u de vloer een paar keer per jaar behandelt met polish, blijft de parketvloer jaren mooi. Een geoliede vloer onderhoud u met bij geleverde onderhoud olie. Of u nu kiest voor lakken of oliën , u heeft jaren plezier van uw parketvloer.

Onderhoud bestellen

U kunt online alle onderhoudsmiddelen die u nodig heeft voor het onderhoud van uw vloer bestellen. Wilt u advies over het onderhoud van uw parketvloer? Maak dan een vrijblijvende afspraak. Wij vertellen u er graag meer over.
BEZOEK ONZE WEBSHOP

Alle producten voor vloeronderhoud!

Klik hier!
Aangesloten bij:
Slide 1

Meer info?Klik hier.

KOM BIJ ONS LANGS

Kayersdijk 141
7332 AP Apeldoorn