De werkwijze van Houtkubus

Al meer dan 50 jaar de mooiste vloeren


Houtkubus wil steeds op relevante manieren inspelen op de vragen en behoeftes van onze klanten en de ontwikkelingen binnen de markt. Bij dat streven hoort een werkwijze ontwikkelen die inspeelt op de behoeftes van de klanten. Op deze manier kunnen we gestructureerd te werk gaan een goed resultaat garanderen.


In dit stukje zullen we uitleggen hoe we precies te werk gaan en ook geven we hier wat beeldmateriaal bij. Hierin komt onze ervaring naar voren ,precies hoe we werken, waarom we zo te werk gaan en we eindigen met een handjevol beeldmateriaal over wat wij zoal maken. Bekijk direct onze cases.

Geen klus is te groot of te ingewikkeld

Doordat Houtkubus beschikt over meer dan 50 jaar ervaring en een diverse groep van meer dan 20 vloerleggers heeft, hebben we de mogelijkheid ingewikkelde klussen probleemloos tot een goed einde te brengen. Of de huidige staat van de vloer nou slecht is, of u juist een heel complex eindproduct wilt hebben, in beide gevallen zijn wij de juiste partij. in 2017 legden wij meer dan 40.000 vierkante meter vloer! Bij al deze klussen komen we geen enkel probleem tegen dat wij niet op kunnen lossen. Om die reden kunnen wij u verzekeren dat wij ook uw problemen op kunnen lossen en uw wensen kunnen verwezelijken.

Schoon en gecontroleerd werken

Om een goed resultaat neer te zetten, werken we zo schoon mogelijk. Dit doen we niet alleen om het betere resultaat, maar ook om de werkplek netjes te houden. We doen dit bijvoorbeeld door vloeren stofvrij te schuren. Houtkubus is de eerste in Apeldoorn die dit gemak aanbiedt en vakkundig uitvoert. Deze aangename en gezonde manier om uw parketvloer te schuren is stofvrij en schoon.

Een mooi resultaat bereiken

Een goed resultaat is voor ons de eerste prioriteit. Naast een aantal voorbeelden op deze pagina hebben we een greep van onze resultaten in de galerij weergegeven. Hierin kunt u zien dat wij altijd streven naar een goed en mooi resultaat.

Bekijk hier een paar van onze cases

Case 1 - Traprenovatie

Case 2 - Visgraat aanhalen - Schuren - Oliƫn

Case 3 - 6 mm tapis met speciaal ontworpen patroon

Case 4 - Visgraat met band

BEZOEK ONZE WEBSHOP

Alle producten voor vloeronderhoud!

Klik hier!
Aangesloten bij:
Slide 1

Meer info?Klik hier.

KOM BIJ ONS LANGS

Kayersdijk 141
7332 AP Apeldoorn