Verouderd

Eén van de vele prachtige houtsoorten in ons assortiment


Eikenhouten vloerdelen met een bijzonder mooie uitstraling alsof ze al honderden jaren oud zijn! Door middel van een unieke procedure wordt in enkele dagen een resultaat bereikt dat niet te onderscheiden is van een echte oude vloer. De vloerdelen zijn verkrijgbaar in 5 verschillende systemen en 8 verschillende kleurafwerkingen. Voornamelijk Europees eiken en in alle uitvoeringen zoals 6, 9 en 20 mm massief, traditioneel lamelparket en systeemvloeren (eiken / multiplex).

Steeds meer mensen ontdekken het woonplezier en de vele voordelen van deze vloeren. De vloeren zijn gemaakt van het mooiste eikenhout en door zijn antieke uitstraling mag er op geleefd worden! De vloeren worden maar liefst 5 x behandeld met Osmo-olie wat de hoogste bescherming biedt in combinatie met eenvoudig onderhoud.

De vloeren worden met de jaren alleen maar mooier omdat de vloer zich gaat verouderen naar de ruimte. U hoeft ook niet na een jaar of vijf te schuren want dan is de vloer alleen maar ouder oftewel mooier geworden! Op een verouderde vloer kunt u echt leven en hoeft u nooit meer bang te zijn voor een krasje of een deukje!

Belangrijk voor de kwaliteit is dat er niet op voorraad wordt geproduceerd maar elke vloer wordt speciaal voor u gemaakt. Daarom is er altijd een kleine levertijd maar u kunt ervan op aan dat uw vloer met zorg en aandacht voor u wordt geproduceerd.
BEZOEK ONZE WEBSHOP

Alle producten voor vloeronderhoud!

Klik hier!
Aangesloten bij:
Slide 1

Meer info?Klik hier.

KOM BIJ ONS LANGS

Kayersdijk 141
7332 AP Apeldoorn