Ons aanbod

Een uitgebreide uitleg over ons complete houten vloeraanbod


Ongeacht uw wooninrichting, een visgraat vloer zorgt gegarandeerd voor sfeer. Deze prachtige manier van leggen zorgt ervoor dat u vele jaren verzekerd bent van een perfecte vloer met bijzondere uitstraling.

Bekijk onze Visgraat vloeren

Lamel is een vloer die bestaat uit 3 lagen die samengeperst worden onder grote druk. Dit geeft het voordeel dat deze planken vrijwel niet werken en dus zwevend gelegd kunnen worden. Hierdoor is deze makkelijker te leggen en verwijderen. Lamelvloeren zijn prachtige ruwe vloeren, die uw kamers een geweldige uitstraling geven.

Bekijk onze Lamel vloeren

Traditioneel parket heeft een enorm uitgebreid assortiment; dik, dun, massief of opgebouwd uit verschillende lagen. Daarnaast heeft het ook enorm veel legmogelijkheden, wat u een uitgebreide keuze biedt en u tevens de mogelijkheid geeft een unieke vloer te creëren.

Bekijk onze Traditioneel Parket vloeren

Livingwood is een vloer van hoge kwaliteit en exclusief verkrijgbaar bij Houtkubus! Door de ingenieuze gelaagdheid is Livingwood nauwelijks onderhevig aan verandering in de omgeving. De keuze van materialen en de werking zijn uniek! Ook is deze vloer enorm populair vanwege zijn eigenschappen.

Bekijk onze Livingwood vloeren

Tegenwoordig kent bijna iedereen het, een verouderde vloer! Door een speciale techniek worden deze vloeren behandeld waardoor het lijkt alsof ze al honderden jaren oud zijn! Dit is niet te onderscheiden van een oprechte oude vloer. Deze verouderde vloeren zijn enorm mooi en voegen echt iets toe aan uw inrichting.

Bekijk onze Verouderd vloeren

Houten vloeren

Al meer dan 50 jaar onze specialiteit


Houtkubus maakt het mogelijk.

Voor ons betekent écht Hout het creëren van een tijdloze, natuurlijke vloer. Praktisch elke gewenste houtsoort, legmethode of stijl is mogelijk in elk formaat. Hout is een natuurproduct dat leeft. Hout ademt, is warmte-isolerend en dus nooit koud. Een houten vloer maakt uw kamer warm en gezellig. Onze vloeren worden geproduceerd in wisselende of vaste breedtes tot wel 25 cm breed, en afgewerkt met een slijtvaste laklaag of met een milieuvriendelijke vloerolie. Een aantal soorten is ook geborsteld leverbaar.

Deze afwerking is eenvoudig in onderhoud. Voor het regelmatig schoonmaken is een goed uitgewrongen vochtige doek, een zachte bezem of een stofzuiger voldoende. Voor nu en voor later zijn deze kwaliteiten de waarborg voor meer woongenot. Houtkubus heeft zich gespecialiseerd in het beste en levert houtvloeren van uitmuntende kwaliteit. Wij werken met een selectie uit de beste houtsoorten en prepareren die onder optimale condities voor een perfect resultaat en een probleemloos lang leven.

Extra Informatie


Werken en leven in een schone omgeving is erg belangrijk. Daarom gebruiken wij, van Houtkubus, een hoogstaand afzuigsysteem om zo uw vloer stofvrij te kunnen schuren. Geen gedoe meer met stoffig meubilair en het afplakken van aangrenzende ruimtes. Simpel en snel!

Meer info over stofvrij schuren

Natte ruimtes, zoals badkamers, hoeven geen problemen meer op te leveren voor houten vloeren. Tegenwoordig kunnen houten vloeren en andere vloeren in natte kamers gelegd worden. Houtkubus biedt deze vloeren met een groot assortiment aan!

Meer info over natte ruimtes

Woont u in een appartement en maakt u zich zorgen over geluidsoverlast als u over uw vloer loopt? Wees niet bang, onze ondervloeren bieden redding!

Meer info over appartementen

Monocoat Oil Plus, eindelijk de bescherming die de klant zoekt! Deze revolutionaire technologie biedt bescherming aan uw houten vloer. U kunt uw vloer laten oliën of lakken met 40 verschillende mogelijkheden. Dit maakt uw vloer slijtvast, zelfs bij intensief gebruik.

Meer info over vloerbescherming

Een trap is best een belangrijk gedeelte van uw huis. Wij, van Houtkubus, zijn zeer ervaren in het renoveren van uw trap. Laat het bijvoorbeeld mooi bekleden met echt hout door de professionals van Houtkubus! Vraag ernaar in de winkel of kijk in onze galerij om te zien wat wij kunnen!

Meer info over traprenovatie

Vloerverwarming in combinatie met hout of laminaat? Het werkt prima! Onze ingenieuze gelaagde systeem geleidt warmte en bouwt per laag een tegengestelde spanning op.

Meer info over vloerverwarming
BEZOEK ONZE WEBSHOP

Alle producten voor vloeronderhoud!

Klik hier!
Aangesloten bij:
Slide 1

Meer info?Klik hier.

KOM BIJ ONS LANGS

Kayersdijk 141
7332 AP Apeldoorn